Nesten to måneder siden Hamar-innlegget og i morgen er det allerede én måned siden Sabina gikk bort. Som sagt så mange ganger før; tiden flyr.

Vi stortrives fortsatt på Hamar. Jeg er så glad i leiligheten at det nesten kribler i meg hver dag, når jeg tenker på hvor heldig jeg har vært.
Vi har mange fine turmuligheter langs Furubergveien og inne på boligfelt (som jeg foretrekker når det er mørkt på morgenen og kvelden) og nyter Furubergskogen stort sett hver dag. På Gjøvik hadde jeg 10 minutter å kjøre til skogen, men kort vei til skolen. Nå er det omvendt – og dette er virkelig å foretrekke! 🙂

IMG_5967

Gullveggen… 🙂

I slutten av september begynte Anton å kaste opp. Det gjorde han ca hver fjerde time i et døgn, så da bestemte jeg meg for å bestille time hos veterinær. I siste liten avlyste jeg fordi jeg innbilte meg at det hadde gitt seg, men det hadde det ikke. Ny time ble bestilt og vi benyttet oss av den, selvom han da ikke hadde kastet opp siden kvelden før. Det kom heller ikke noe mer, men det var greit å få sjekket at det ikke lå noen fremmedlegemer i magen.
IMG_6403

Det tok ikke mer enn én uke før det var noe nytt å bekymre seg for.
En dag jeg kom hjem fra skolen hadde Anton plutselig tisset inne for første gang siden valpetiden. Jeg tenkte ikke over det med en gang, men etterhvert la jeg også merke til at han drakk mye oftere og dermed tisset mye oftere.
Etter sjekk 7.oktober virket prostataen stor, de hvite blodlegemene var veldig høye og noen andre tall var annerledes enn de burde være.

8.oktober dro vi dermed tilbake for ultralyd av buken.
IMG_6601
Den viste heldigvis ikke noe farlig eller akutt. Blæra var stor og slapp, hun fant én lymfeknute og prostata var litt større enn normalt.
Til slutt sjekket hun testiklene, og de så veldig flotte ut, sa hun 😉 Så, så lenge dette ikke viser seg å være noe kronisk eller skummelt, så har hvertfall testiklene fått seg en fin sjekk til fremtidig avl 😉


En liten film fra da Anton drev å våknet etter ultralyden. Tenk om våre firbente hadde vært så slappe litt oftere… 🙂

Anton gikk så på antibiotika i 10 dager før vi var tilbake til sjekk på torsdag.
Tallene på blodprøven var ikke helt perfekte, men mye bedre enn sist gang, derfor fortsetter vi med antibiotika frem til neste uke.
Hun anbefalte da en ny sjekk, for så å vurdere om vi skal ta en prostataprøve.

Alle turene til veterinæren de siste ukene har vært utrolig god trening for Anton!
Første gangen brummet han litt til veterinæren under tannsjekk. På torsdag logret han under øye- og tannsjekk, og mens veterinæren hørte på hjertelyden snudde han seg rundt til henne og ga henne en god nuss! 🙂
Slike ting smelter et matmorhjerte 🙂

Vi krysser fingrene for at Anton snart er frisk som en fisk igjen!
IMG_0116